LOADING

SEO Optimalisatie

Als je wil dat je website goed gevonden wordt, dan kunnen we jou helpen met de seo optimalisatie van je website. Voor iedere ondernemer is het handig om goed gevonden te worden op het internet.  Er zijn verscheidene manieren om ervoor te zorgen dat je beter gevonden wordt.

Tekst optimaliseren voor zoekmachine

Het optimaliseren van de teksten voor op een zoekmachine vereist een bepaalde manier van schrijven. Zo moet de tekst aan diverse eisen volden qua inhoud en indeling.

De sitemap en zoekmachines

Om zeker te zijn dat zoekmachines je site vinden kunnen we de sitemap van je website koppelen. De sitemap is een bestand dat op een specifieke wijze gekoppeld is en alle pagina’s van je website in staan. Door deze op de juiste wijze te koppelen weet je zeker dat je website herkend wordt. Dit betekent dat alle pagina’s in de zoekresultaten komen te staan.

De opbouw van de pagina en je vindbaarheid

Ook is het van belang dat de teksten op de juiste wijze in je website komen te staan.  De verschillende onderdelen worden door ze op de juiste wijze toe te voegen. Zo worden ze herkend als titel, subtitel of alinea.

Analyseren van de vindbaarheid

Voor of na het optimaliseren van de vindbaarheid van de website. Kunnen we een analyse uitvoeren. Hierin kan je zien hoeveel vaker je website bezocht wordt. Ook doen we van tevoren onderzoek naar welke zoektermen voor jouw onderneming interessant zijn.