LOADING

Wij helpen je verder

Inprim is een klein vormgevings- en marketingbureau te Stadskanaal. We houden ons met van alles bezig om onze klanten een betere marktpositie te geven. Als je nu net met je onderneming begint of als je al goed gevestigd zit met je onderneming. Want wij weten met een juiste strategie voor jouw promotie kom je verder.

Bij Inprim kun je terecht voor grote en kleine projecten voor de promotie van jouw onderneming. Wij werken secuur zodat jouw promotie de juiste indruk achter laat. Ook zorgen we er altijd voor dat jouw advertentie in een oogopslag te herkennen is. Bij ons kun je terecht voor online en offline promotie van jouw onderneming. Van flyers en visitekaartjes tot websites, webshops en social media advertenties.

Oorsprong

Inprim is in 2016 opgericht door Jennifer Scholte. Met Inprim wil ik andere ondernemers helpen met een betere naamsbekendheid te krijgen.  Dit wil ik bereiken door ondernemers te helpen met hun promotie.

Veel ondernemers gaan laten vaak als het wat slechter gaat met de onderneming of juist als ze het druk hebben hun promotie vallen. Dit is zonde omdat er op deze momenten juist geprofiteerd kan worden van bedrijfspromotie. Zodra je stopt met het promoten van jouw onderneming haal je geen nieuwe klanten meer binnen. En iedere ondernemer wil de omzet toch zien groeien. Ook in drukke periodes is het belangrijk om de klanten te laten weten dat je er nog bent en aan je klanten denk. Door in drukke en rustige periodes met regelmaat van je te laten horen blijf je niet alleen vers in het geheugen, maar wek je ook nog eens vertrouwen op.